Roel Bakker  
Ton Franssen  
Ludo Hof  
Maarten Tax  
Frans de Wilde  
Roel Bakker
Roel heeft ruim 30 jaar ervaring in het vakgebied Informatie Management & Informatie Technologie. Hij heeft een Master titel in Information Management (MIM) behaald aan de Washington University in St. Louis, USA en heeft na de HEAO, Bestuurlijke Informatiekunde gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg.

Roel heeft diverse Chief Information Officer (CIO), project- en informatie management functies vervuld bij o.a. Deloitte, Koninklijke Ahrend, KLM, Nutreco, Royal Imtech, Maas International en vervult sinds September 2015 de Global IT Director (CIO) positie bij Bavaria N.V. Hij ondersteunt Raad van Commissarissen en Raad van Bestuur bij het nemen van strategische IT besluiten, middels het uitvoeren van een Quick Scans en Second Opinions. In 1995 is hij als zelfstandig ondernemer gestart en was in 1999 een van de oprichters van Rootven Management b.v.

Roel is een onafhankelijk handelende manager met sterke analytische- en management vaardigheden. Zijn specialiteit is het op een heldere wijze vormgeven van IT strategie en IT organisatie. Hij opereert met een grote betrokkenheid naar de opdrachtgever en diens medewerkers. Langlopende trajecten van strategievorming tot en met implementatie hebben zijn voorkeur. Op plaatsen waar veeleisende uitdagingen liggen, leidt hij de IT-organisatie op Raad van Bestuur niveau met visie en daadkracht. Hij heeft ruime ervaring op het gebied van definiëren en implementeren van IT Strategie, IT Governance en IT Security. Als gevolg van portfolio besluiten is hij tientallen keren betrokken geweest bij IT Due-Diligences, IT integraties en IT ontvlechtingen. De laatste jaren ondersteunt hij RvC's en RvB's bij het nemen van strategische IT besluiten, middels het uitvoeren van een Quick Scans en Second Opinions.

e-mail: Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken