Roel Bakker  
Ludo Hof  
Maarten Tax  
Frans de Wilde  
Roel Bakker

Digital Boardroom Advisor

In de afgelopen 20 jaar heeft Roel diverse Chief Information Officer (CIO) posities vervuld bij o.a. Ahrend, Nutreco, Imtech, Maas International en Swinkels Family Brewers (Bavaria). Daarnaast heeft hij ruim 10 jaar ervaring als Management Consultant bij o.a. Deloitte, KLM, Hendrix Genetics en Veen Bosch & Keuning Uitgeversgroep.

Zijn passie is het ondersteunen van de Raad van Commissaris (RvC), Raad van Bestuur (RvB) en CIO's bij het:

Hij is van mening dat onderwerpen als innovatieve Informatie Technologie en Digitale Transformatie nadrukkelijker op de RvC en RvB agenda thuishoren. Hij ambieert vanuit zijn jarenlange ervaring een lidmaatschap van een Raad van Commissaris op het gebied van Digitale Transformatie.

Zijn aanpak:

In 1995 is Roel als zelfstandig ondernemer gestart en hij was in 1999 een van de oprichters van Rootven Management b.v. Hij heeft een Master titel in Information Management (MIM) behaald aan de Washington University in St. Louis, USA en heeft na de HEAO, Bestuurlijke Informatiekunde gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg.

Roel werkt en handelt onafhankelijk met sterke analytische- en managementvaardigheden. Hij opereert met een grote betrokkenheid naar de opdrachtgever en diens medewerkers. Als gevolg van portfolio besluiten is hij tientallen keren betrokken geweest bij IT Due-Diligences, IT-integraties en IT-ontvlechtingen.

e-mail: Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken